Wedstrijd verslag


Beste iedereen,

 

Matchballen werden de voorbije weekenden geschonken door Advocatenkantoor Goessens en bank/verzekeringen Gilles.

Het is 2 weken nieuwsbriefstil geweest omwille tijdsgebrek en beroepshalve een beetje in het buitenland vertoefd. Maar geen nood, hieronder vinden jullie de exploten van onze ploegen.

De heren A waren vorig weekend vrij en het weekend ervoor hebben ze Assenede partij gegeven. We dachten dat Assende een duchtige tegenstander ging worden doch niets was minder waar. We boekten een vlotte overwinning 48 – 84

 

Een gelijkaardig verhaal voor onze heren B. Ook vrij het voorbije weekend doch het weekend ervoor werd de rit naar Knesselare gemaakt. Een match met een beetje meer spanning dan normaal omwille een nogal gespannen sfeer tijdens de bekermatch tegen hun andere ploeg. Los hiervan is ook deze klip vlot genomen en zijn onze beide seniorenploegen ongeslagen. 65-83.

Bij deze ook onmiddellijk een oproep om massaal onze senioren B te komen steunen tijdens hun match op dinsdag 15/11 in Ninove. Dan staat den topper tegen die andere ongeslagen ploeg Gentson op het programma. Spektakel is nu al verzekerd.

De junioren hebben allebei hun laatste wedstrijden gewonnen. Het was respectievelijk Gentson en Deerlijk die er moesten aan geloven. Deze mannen zijn een goed seizoen bezig. Met een beperkte kern elke week er staan, chapeau. 59 – 71 en 84 – 42

De kadetten hebben het wat moeilijker Op Brugge was het een ongelijke strijd 93 – 38 maar vorig weekend was de stand met de rust hoopgevend 28 – 24 tegen Deerlijk. Doch ook hier brak de veer na de rust en werd er nog met 77 – 37 verloren. Leergeld noemt men dit. 

De miniemen hadden 2 weken rust. 

De pupillen A zijn een beetje de verrassing van onze jeugdploegen. Voor het eerst aantredend op het landelijk niveau slepen ze al hun 4de overwinning in de wacht. De absolute toppers zijn nog wat te hoog gegrepen maar met de wetenschap dat we nog met heel wat eerstejaars spelen laat dit het beste vermoeden voor de toekomst. Tegen A’pen werd met 25 – 121 verloren maar tegen Izegem was de overwinning voor ons 45 – 56. 

De pupillen B zitten duidelijk in stijgende lijn. Ze knopen nog niet aan met de overwinning maar de uitslagen laten vermoeden dat het niet meer voor lang is dat de bal eens voor hen gaat “botsen”. Er werd met 54 – 22 tegen Grembergen verloren en met 38 – 55 tegen Laarne waar tegen we tot en met de rust gelijke tred hielden. 

Alle Benjaminsploegen zijn bezig met het verwerken van de stap naar het trapje hoger. Ofwel met de overgang van 3 tegen 3 naar 5 tegen 5 ofwel met de stap naar een zwaardere reeks. We stellen echt wel vast dat er een overgangsperiode nodig is en dat de spelers die al 5 tegen 5 hebben gespeeld een serieus voordeel hebben, we moeten dus wat geduld hebben. De coaches houden er de moed in “tsjiktsjak vollen bak “ is de leuze van coach Veerle. 

De microben amuseren zich ten volle en al spelend zie je deze gasten vooruitgang boeken. Tof en leuk om zien. 

Vergeet niet dat er een wijn/ginverkoop volgt. De prijzen zijn identiek aan de prijzen van vorig jaar.

€ 8.5 voor de cava en € 6 voor de wijn, nieuw in het aanbod dit jaar is de originele LINDEMANS GIN RED aan de prijs van €39.

 

 

Jan Benoot