Beste ouders, spelers,
 
Gebruik PTI (Richtpunt Campus Ninove)
Vanaf september wordt het trainingsschema een beetje aangepast. Je vindt het overzicht onderaan deze mail en op Twizzit.
Tijdens het schooljaar maken we ook gebruik van de sporthal van het PTI (Richtpunt Campus Ninove, Centrumlaan 160). Opgelet : tijdens alle schoolvakanties is het PTI gesloten en vallen we terug op het vakantieregime. 
 
3 trainingen voor alle jeugdspelers
We willen fors inzetten op de ontwikkeling van onze jeugdspelers, zeker na het 'verloren' voorbije seizoen. Daarom voorzien we voor alle jeugdspelers 3 trainingen in de week: elke ploeg heeft op woensdag een meer technische shooting training. Deze worden gegeven door de coaches Patrick De Borger, Filip Vanderputten en Philippe  Cocriamont. We rekenen ook hier op de aanwezigheid van alle spelers! 
 
Competitiekalender - VBL APP
Je vindt de competitiekalender terug op verschillende plaatsen:
*onze website: kalender > wedstrijden
*Twizzit: Home of ook bij Activiteiten
* website van Basketbal.Vlaanderen: Competitie > Resultaten en Kalender. 
Nog handiger is de VBL App te downloaden op je gsm. Daar kan je de ploeg van je zoon of dochter rechtstreeks volgen en ben je meteen op de hoogte van eventuele wijzigingen. Je kan deze agenda ook syncen met je persoonlijke agenda. 
 
Sportief plan
Achter de schermen werd er ook naarstig verder gewerkt aan de concretere uitwerking en afstemming van het sportief plan. Al onze coaches zitten hier op dezelfde lijn en werken op jaarbasis toe naar het bereiken van een bepaald beheersniveau met hun ploeg. Op basis daarvan wordt wekelijks de inhoud van de trainingen bepaald. Op die manier wordt er ook gezorgd voor een gemeenschappelijke doelstelling en voor continuïteit over de verschillende coaches heen.
In de loop van de maand september proberen we een moment te voorzien om jullie hierover concreter te informeren. 
 
Lidgeld
Het innen van het lidgeld is elk seizoen opnieuw een hele klus voor onze penningmeester. Mogen we jullie daarom met aandrang vragen de betaling hiervan niet uit te stellen en het lidgeld te betalen tegen 31 augustus.
Wie een afbetalingsplan wenst, kan hiervoor onze penningmeester Sabrina contacteren via sabrina@accountancyvyverman.be. 
 
Trainingsschema
Hieronder vinden jullie het trainingsschema vanaf 1 september, geldig voor alle trainingen buiten de schoolvakanties. 
De linkerhelft van de tabel gaat over de trainingen in de sporthal, de rechterhelft geeft de trainingen in de sporthal van het PTI weer.