Beste ouders, spelers,
 
We zijn een sterk groeiende club en basket blijkt in Ninove en omstreken erg populair te zijn. We hebben veel meer aanvragen van kandidaat spelers dan we plaatsen hebben. 
Infrastructureel zijn we beperkt, vooral in 1/ het vinden van coaches, en 2/ het vinden van een zaal + moment om de trainingen te laten doorgaan. 
 
We moeten hierdoor heel wat startende spelers weigeren, maar het gebeurt ook dat we, zoals dit jaar, ook bestaande spelers het slechte nieuws moeten geven dat er bij de overgang naar de volgende leeftijdsgroep helaas geen plaats voor hen meer is. 
 
Dat vinden we echt oprecht jammer, want we vinden dat iedereen zijn hobby en favoriete sport zou moeten kunnen (blijven) beoefenen. 
 
De oudere jeugdspelers kunnen al bij de Masters terecht, maar de jongere jeugdspelers bleven in de kou staan. 
 
Daarom hebben we wat gepuzzeld en zijn erin geslaagd om een vrij moment in de sporthal te vinden voor het opstarten van een recreatieve jeugdploeg. 
 
CONCREET  
*1 bijeenkomst per week: dinsdag 19u30 - 21u (niet in schoolvakanties)
*geen competitie
*verlaagd lidgeld (kostendekkend)
*leeftijd: U14 - U16 - U18 die niet in gewone ploegen terecht kunnen
*er is geen trainer vanuit de club voorzien. Er moet echter ten allen tijde toezicht zijn, dus we rekenen hiervoor op de ouders
*we voorzien ook een vergoeding voor de toezichthoudende ouders
 
 
OPROEP 
*ben jij een van de spelers die voor volgend jaar niet kan blijven en wil je graag bij deze ploeg aansluiten? 
*ben jij een ouder (van een van de aansluitende spelers of van andere spelers in de club) of ken je iemand die deze ploeg graag mee wil helpen begeleiden? 
 
> Stuur een mailtje naar onze secretaris Katrien via katrienkvd@hotmail.com.
 
Het kunnen opstarten van deze ploeg is dus onder voorbehoud van het vinden van voldoende volwassenen die zich willen engageren voor een gegarandeerd toezicht.