Het lidgeld bedraagt dit seizoen 310 euro voor het seizoen (augustus 2022 – mei 2023). Voor een tweede kind van hetzelfde gezin kan er 50 euro worden afgetrokken (= 260 euro), voor een derde kind wordt het 210.

Voor de spelers van de U8 vragen we 200 euro, gezien zij minder uren training hebben en nog geen matchen spelen.

Betaling gebeurt door overschrijving op ons rekeningnummer BE 11 0016 4266 1048 met vermelding ‘naam speler + lidgeld’.

We vragen een voorschot van 70 euro tegen eind juni van het vorige seizoen en de rest kan betaald worden tegen 31 augustus

Er kan ook gewerkt worden met een afbetalingsplan:

*starten met een betaling van 70 euro, met vermelding ‘afbetalingsplan naam speler’

*maandelijkse aflossingen van minstens 40 euro, met dezelfde vermelding.

Om in aanmerking te komen voor een afbetalingsplan vragen we een bewijs van doorlopende opdracht door te sturen naar onze penningmeester op sabrina@accountancyvyverman.be

 

We werken niet rechtstreeks met de Uitpas met Kansentarief. Wie er echter recht op heeft, kan met bewijs van betaling van het lidgeld, daarvan via het Sociaal Huis 75% terugkrijgen. 

 

De meeste mutualiteiten komen ook een stukje tussen voor lidgelden bij sportclubs. Je kan hiervoor na de volledige betaling het formulier van je eigen mutualiteit laten invullen door onze secretaris Katrien. Bezorg het ons via de grijze clubbrievenbus of je coach. 

 

Om het lidgeld betaalbaar te houden zijn we ook steeds op zoek naar sponsoring. Meer info daarover vind je [hier]. Wie een sponsor aanbrengt, krijgt ook 50 euro korting op het lidgeld.